Boeklancering Videobellen Etiquette
21 oktober 2020 

Boeklancering Videobellen Etiquette

Eindelijk is het zo ver!! De Presentatie van het boek Videobellen Etiquette, met als auteur Marlous de Haan, op 21 oktober 2020… middels video!!

En dan mag ik bij deze, mijn boek Videobellen Etiquette, officieel gelanceerd verklaren! Geen feestjes, geen openbare presentatie, geen overhandiging eerste boek. Al dat is niet mogelijk door de corona-crisis. Dus heb ik besloten om het boek op gepaste manier, middels video, te presenteren! Een korte film waarin ik een paar dingen laat zien die anders kunnen tijdens het videobellen en daarna de presentatie van mijn boek. Here we go!!

Klik op de link hieronder om de presentatie te bekijken!

©M.L. de Haan, auteur – 2020

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?
arrow_drop_up arrow_drop_down